zondag 1 mei 2011

Weer eens wat anders dan een Landal GreenPark

Oman was niet ons enige uitstapje tijdens Sophies vakantie en Domiens paar dagen vrij. We zijn ook nog naar een superdeluxe resort geweest in het Emiraat Ras Al Khaimah. Dat resort ligt, anders dan de meeste vakantie resorts in de V.A.E., niet aan het strand maar midden in de woestijn.

Je slaapt niet in een hotelkamer maar in een hotelvilla. Van binnen ziet het eruit als een hotelsuite, maar het is vrijstaand. Met eigen zwembad dat uitkijkt op de woestijn. Het resort is op een wildlife park gebouwd waar dieren die oorspronkelijk ook daarvandaan komen, los rondlopen. Je ligt dan in je zwembad te dobberen en dan loopt er ineens een 'oryx' langs.
Alles was erg luxe, van de hotelkamer tot de spa, en natuurlijk ook duur. Te duur. Gelukkig hadden we een bon voor 50% korting. Kijk, dan wordt het interessant. We zijn natuurlijk wel Hollanders, hè!

Op de terugweg kwamen we nog een kudde kamelen tegen. We zien wel vaker kamelen, maar zo dichtbij en zo veel...Het is een beetje het equivalent van: "Kijk, allemaal koeien in de wei! Snel een foto maken!". Maar het blijft leuk.

Wie na het zien van de foto's zin heeft in een anders-dan-anders uitstapje: Banyan Tree Al Wadi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.