maandag 23 mei 2011

Hoog bezoek

Het stond ook in de Nederlandse kranten: voetbalgrootheid Maradona komt naar Dubai om voetbalclub Al Wasl te leiden. Of eigenlijk is hij al in Dubai. Afgelopen weekend was hij namelijk in Mall of the Emirates (ja, die met de overdekte skipiste) om fans te begroeten.

Nou gebeurt er nóóit iets in Dubai. Zelfs een inbraak zorgt voor een schokgolf in de expatgemeenschap. Blijft toch bijzonder in een stad met 1,6 miljoen (of zo, niemand weet het precies) inwoners. Maar juist toen Maradona in Mall of the Emirates was, hoorde een beveiliger een luide knal in de parkeergarage.

Prompt verscheen de politie en werd de inmiddels hermetisch afgesloten parkeergarage grondig doorzocht. En besnuffeld door explosievenhonden. Het bleek loos alarm: vermoedelijk was het een botsing tussen twee auto’s. Of tussen een auto en een muur. Gezien de rijstijl van de doorsnee bestuurder hier inderdaad héél wat waarschijnlijker dan een bom.

De titel 'Hoog bezoek' slaat overigens niet op Maradonna, maar natuurlijk op Paris Hilton die momenteel Dubai weer vereert met een bezoekje. Jippie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.