dinsdag 17 mei 2011

Feestje!

Vanwege de lentevakantie pas een maand na haar tiende verjaardag, was afgelopen weekend eindelijk Sophies kinderfeestje. In Nederland wordt het steeds gewoner om ergens naar toe te gaan ter ere van de jarige: een indoor speelparadijs, een zwembad, een pretpark… Hier is dat nog gebruikelijker, en soms met de hele klas. Zo is Sophie al een paar keer naar Ski Dubai geweest, naar het aquarium in Dubai Mall, naar Build-a-Bear (daar kun je zelf een pluchen beest maken en aankleden)…

Maar Sophie wilde haar feestje zoals vrijwel ieder jaar thuis houden, en het moest een kookfeestje worden. Dus kregen de tien meiden een schortje voor en gingen ze aan de slag met koekjes, minipizza’s en hartige en zoete spiesjes.
Toen alles in de oven stond, gingen de meiden naar de film Charlie and the Chocolate Factory kijken. Boven, in de family room, zodat wij alvast de keuken konden schoonmaken en de woonkamer een beetje konden opruimen. En even rustig konden zitten. Ideaal. Af en toe brachten we wat eten en drinken naar boven, waar het inmiddels muisstil was.


Al Sophies vriendinnen vonden het in ieder geval een heel leuk feestje. En – niet onbelangrijk- Sophie zelf genoot enorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.