woensdag 24 februari 2010

Zwemmen, springen en zitten

Dit is voor Sophie een soort feestweek. Maandag had een groep oudere leerlingen een spelmiddag georganiseerd om geld in te zamelen voor Haïti en -hoera- mochten alle kinderen in gewone kleren naar school. 's Avonds was er een filmavond voor alle kinderen van grade 3 (=groep 5). Dinsdag een uitje naar het Dubai Museum. En woensdag en donderdag heeft Sophie vrij!


Vanmorgen gingen we naar het zwembad in onze community. We waren de enigen dus Sophie had lekker de ruimte met haar grote opblaas-orka. Het is wat warmer op het moment (29-34C), dus het is niet te koud voor het zwembad. Toch voelt het niet als echt warm. In Nederland loop je te puffen als het boven de 30C is, maar hier merken we het niet echt. We hebben bijvoorbeeld ook de airco nog niet aan (alleen soms 's avonds in de slaapkamers vlak voor we gaan slapen eventjes - maar we slapen onder dekbedden). Misschien zijn we al gewend aan de warmte... Ook al is de luchtvochtigheid hier meestal vrij hoog. Dubai ligt wel in de woestijn maar ook aan zee.


Nu het wat warmer is, kunnen we ook 's avonds in de tuin zitten. We hebben inmiddels een lounge-set en een schommelbank in de tuin staan. En Sophie heeft een trampoline. Dat heb je als het altijd mooi weer is en je een grote tuin hebt... - zo'n trampoline scheelt weer 2,5 meter minder gras om water te geven!.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.