vrijdag 1 januari 2010

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2010 maar een fantastisch jaar mag worden!

En terwijl de meeste mensen in Nederland gisteravond aan de oliebollen zaten, naar een oudejaarsconference keken en om 12 uur naar vuurwerk gingen kijken, deden wij in Dubai iets heel anders. Hier leeft oud & nieuw niet bij de mensen, donderdag was een gewone donderdagavond. Dus gingen we na het avondeten naar Starbucks voor koffie (die oploskoffie in de hotelkamer hebben we ook wel gezien) en chocolademelk-met-slagroom (het is tenslotte winter) voor Sophie.
En stonden we om 22.30 bij Carrefour (Franse grote supermarkt) een mobieltje voor Yvonne uit te zoeken. En bij Esprit rond te kijken. Heel onwerkelijk. Het was ook heel druk, zoals altijd in het weekend en vooral op donderdagavonden. Mensen gaan winkelen of naar de bioscoop.

Helaas hebben we geen vuurwerk gezien, tot grote teleurstelling van Sophie. Het werd wel op verschillende plekken afgestoken, maar niet hier in de buurt. Maar aanstaande maandagavond is de officiƫle opening van de Burj Dubai, met spectaculair vuurwerk (dit is Dubai tenslotte!) Daar gaan we wel naar toe. De Burj Dubai is het hoogste gebouw ter wereld.

Vandaag reden we naar Sophies school om te kijken hoe we het best kunnen rijden, toen het begon te regenen. Eerst een paar druppels maar later een plensbui en onweer. Geen zon gezien vandaag. Dus het is hier echt niet altijd mooi weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.