woensdag 30 december 2009

We zijn er!

Na vele drukke weken vol geregel zijn we dan eindelijk in Dubai. Maandagavond heel laat kwamen we aan. Met een vreemd soort vakantiegevoel.Dinsdag kregen we meteen onze vuurdoop voor het verkeer in Dubai. Met de huurauto die voor ons was geregeld, reden we van Domiens kantoor weer naar het hotel. Een klein stukje, maar het lukte maar niet om er te komen. We zagen het hotel wel steeds opdoemen. Maar konden dan niet afslaan, zodat we vervolgens opeens weer op een weg of brug terecht kwamen. En het werd steeds drukker. We hebben heel wat gezien van dit gedeelte van Dubai, o.a. 'klein Bombay' en de watertaxi's op de Creek. Dat dan weer wel. Helaas mag Domien niet rijden in een huurauto vanwege zijn werkvisum. En een auto kopen/er in rijden mag pas als hij zijn verblijfsvisum heeft. Dat krijgt hij over een week. Dus -heel fijn- Yvonne mag steeds door het chaotische verkeer van Dubai rijden, maar ach, het went al. Zondag is de eerste schooldag van Sophie en dan moet ze elke dag met de auto gebracht en gehaald worden. We blijven de komende paar weken in dit hotel, dat helaas aan de andere kant van Dubai ligt.

Verder hebben we konijn Tommie vanochtend vroeg van de luchthaven gehaald. Sophie helemaal blij. Gelukkig mag Tommie op onze hotelkamer blijven. De officemanager van Hay Group zou dat wel regelen: eerst mocht het wel. Daarna niet en zouden we na 2 nachten naar een hotelappartement gaan waar "een konijn geen probleem" was.
Gisteren hoorden we dat het toch niet mocht maar ineens weer wel in dit hotel. Als we hem maar via de garage naar binnen zouden 'smokkelen'. De bewaker keek wel wat raar maar vroeg niets. Ook niet toen we vanmiddag met de nieuwe kooi naar binnen liepen. Maar we zijn weer compleet, aldus Sophie. En de zon schijnt! Hoewel het 's morgens en 's avonds vrij fris is (dan moet je echt wel een vest of jas aan), is het 's midddags lekker, maar niet echt warm.

1 opmerking:

 1. Hoi Domien, Yvonne en Sophie,
  Fijn te lezen dat jullie goed zijn aangekomen!
  Tja, dat klinkt idd als even wennen; die drukte in het verkeer.. Maar voor je weet ben je daar ook weer aan gewend denk ik.Haha, ik zie het voor me; met zweet op je bovenlip achter het stuur..;-)
  En gelukkig zijn jullie nu helemaal compleet. Met konijn en al in een hotel..klinkt best grappig..
  Ik wens jullie een heel goed uiteinde en een fantastisch begin van 2010!
  Heel veel liefs, Angelique
  En de grootste knuffel die je je maar kan bedenken van Sarah voor Sophie!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.