zondag 29 augustus 2010

Piano met vleugels

Nadat we in december konijn Tommie al naar Dubai lieten vliegen, was het nu de beurt aan onze piano.

Het zit namelijk zo. In Nederland hadden we een digitale piano. Destijds leek het beter om die niet mee te verhuizen naar Dubai (“het is maar voor een paar jaar”, “we weten niet of we er wel plaats voor hebben” etc). Maar ja, de ruimte is er en het is toch wel fijn om een piano te hebben. Domien speelt graag en Sophie heeft natuurlijk dé leeftijd om iets te doen op muzikaal gebied.


Toen we in Nederland waren, besloten we uit te zoeken hoeveel het zou kosten om de piano te verschepen. Hoewel het geen loodzware ‘gewone’ piano is, is het ding toch redelijk zwaar. De kosten bleken enorm mee te vallen, dus bracht Domien de piano (inmiddels gedemonteerd!) naar de centrale verzendhal op de laatste ochtend dat we de huurauto hadden. Daar bleek echter dat het goedkoper was om de piano met een vliegtuig mee te laten gaan dan met een schip (!).

Na het invullen van talloze formulieren en uren wachten, kwam Domien dan toch thuis met de piano. Op zijn verjaardag nog wel! En Sophie is al druk aan het oefenen…zie foto.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.