maandag 7 februari 2011

Ons nieuwe huis (eindelijk!)


Deze keer geen vakantie (helaas) of verhuizing (gelukkig) die we als smoesje kunnen gebruiken voor het feit dat het zo lang stil was op de blog.

We hadden afgelopen week bezoek uit Nederland, Yvonnes moeder was in Dubai. Maar we zullen ons leven beteren en -tot de volgende logees zich over twee weken aandienen- vaker nieuwe stukjes plaatsen.

Om te beginnen nu eindelijk een paar foto's van ons nieuwe huis. De bovenste twee foto's zijn van de voorkant; de kamer met het balkonnetje en de ronde ramen is Sophies kamer.
De andere zijn van de achterkant, de woonkamer en de family room (met streepjesbank en Barbie-huis). Tommie is ook al helemaal gewend aan de nieuwe tuin.


Volgers van het eerste uur kunnen zich misschien nog herinneren dat we ons in ons eerste huis verbaasden over de vele (licht)schakelaars (Waar zit het lichtknopje?!). Nadat we in ons nieuwe huis een groepje lichtschakelaars drie weken lang over het hoofd hadden gezien (en het even duurde voor we wisten waar die eigenlijk voor waren), konden we het niet laten en hebben we ze maar geteld. Het zijn er 47 in totaal, voor alle vaste binnen- en buitenlampen. En daar zijn de schakelaars voor de vijf water heaters, diverse airco's en vele stopcontacten natuurlijk nog niet bijgeteld. Ook vinden we drie achterdeuren wel wat veel...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.