zondag 21 november 2010

Weer thuis

Het was even stil op Woestijnbloem want we waren vorige week in Bangkok. Sophie had een week vakantie vanwege Eid al Adha (offerfeest). Ideaal om eens een stukje Thailand te bekijken, en vooral om Ronald (Yvonne's broer) en Stephan te bezoeken. En de drukte in Dubai te ontlopen. Tijdens Eid komen namelijk veel mensen uit de omringende landen naar Dubai om te feesten en -natuurlijk- te shoppen. Hoewel we ook heel wat locals op het vliegveld en in ons vliegtuig zagen.

We hebben zelf veel gewinkeld in de mooie malls en markten van Bangkok en zijn dan ook teruggekomen met allerlei mooie, grappige en leuke spulletjes en kleren. Domien heeft zelfs twee pakken laten maken.

Ook hebben we veel tempels bezocht, de ene nog mooier en kleurrijker dan de andere.
Natuurlijk kon een ritje op een olifant niet ontbreken, zijn we naar een krokodillenshow geweest en hebben we héérlijk gegeten. Behalve op een olifant, hebben we ook in een tuk tuk-brommer gezeten (en dwars door Bangkok gescheurd...) en in een waterbus de skyline van Bangkok bewonderd.

Hoewel het lekker was om er even tussenuit te zijn, was een week eigenlijk veel te kort. Maar we vonden het geweldig dus we gaan zeker nog een keer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.