woensdag 19 mei 2010

Hap, slik, weg

"Uw pasje is ingenomen. Neem contact op met uw bank". Huh?! Daar sta je dan. Yvonne wilde geld opnemen, maar helaas reageerde het aanraakscherm nergens op. Verkeerd schoonmaakmiddel gebruikt? En dan ben je je bankpas dus kwijt. Gelukkig is er altijd nog de creditcard, dus 's avonds stond wel gewoon een warme maaltijd op tafel.

Toen we net in Dubai woonden, had Domien een bankrekening geopend. Er komt dan een accountmanager langs op kantoor. Heel gemakkelijk, zou je zeggen.
Dus toen de machine Yvonne's pasje had ingeslikt, was dat een mooie gelegenheid om weer contact op te nemen met de accountmanager. Om een héél lang en ingewikkeld verhaal kort te maken: we moesten een gezamenlijke rekening openen waarop Domien dan maandelijks zijn salaris vanaf de 'oude' rekening moet overmaken. Alleen dan kon Yvonne een betaalpas krijgen. De creditcard van de 'oude' rekening kan ze wel gewoon gebruiken, dat dan weer wel...Ondertussen hebben we weer logees. Ronald (Yvonne's broer) en Stephan zijn hier even bezoek op doorreis naar Bangkok. Sophie kon de hoge hakken en pruik van Stephan niet weerstaan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.